Echte Penoze – Hugo Broers

Hugo Broers, naar eigen zeggen een echte penoze. En zijn verleden en strafblad liegt er niet om. In totaal zit hij meer dan 20 jaar in de gevangenis. Een echte crimineel die meerdere malen miljonair is geweest. Met zijn incassobureau Trust Supervisers & Bodyguards houdt hij de buurt rondom de Nieuwendijk schoon. Gajes wat zich misdraagt wordt aangesproken, en in sommige gevallen met een ouderwetse draai om de oren gecorrigeerd.

Bodyguard van Willem Holleeder

Hugo Broers zit ook meerdere malen in de gevangenis, voor drugshandel, afpersing en witwaspraktijken. In de gevangenis is een van zijn favoriete bezigheden het in elkaar slaan van pedofielen. Oftwel kinderverkrachters in elkaar stompen, zoals hij het zelf noemt. Dat gaat zelfs zover dat hij een pedofiel zelfs een keer in brand gestoken heeft. Ook een medeverdachte die gevangenzat voor de brand in de bekende seksclub Casa Rosso moest het ontgelden. Verkleed als sinterklaas heeft Hugo Broers hem flink in elkaar geslagen. Daarnaast is hij in d egevangenis bodyguard van Willem Holleeder.

Hugo Broers in de gevangenis in Amerika

Na zijn vertrek naar Amerika blijft Hugo Broers niet uit de problemen. Door ruzies en vechtpartijen beland hij wederom in de gevangenis, dit keer in Houston. Het leven in de gevangenis in Amerika is geen pretje. Tussen meerdere gevaarlijke gangs en groeperingen moet hij zich staande weten te houden. Na zijn vrijlating besluit hij het leven in Amerika achter zich te laten en terug te keren naar Nederlandse bodem. Tegenwoordig heeft Hugo Broers weer een incassobureau, of meer een soort bemiddelingsbureau, volgens Hugo zelf. Vanuit zijn kleine kantoortje op de Amsterdamse Overtoom helpt hij geschillen op te lossen.

0 comments… add one

Leave a Comment