Henk Kuipers ex No Surrender captain is klaar met de motorwereld

Henk Kuipers, voormalig captain van motorclub No Surrender is klaar met de motorwereld. Deze uitspraak deed hij vanmorgen in de rechtbank in Groningen. Henk Kuipers zit momenteel al 8 maanden achter tralies omdat hij wordt verdacht van onder andere het leidinggeven aan een criminele organisatie en mishandeling.

Alleen nog aandacht voor zijn familie

Henk laat zich voor het eerst uit over zijn vertrek bij de motorclub en hoe erg hij zijn familie mist. Henk, die nu 51 is, wil zijn kostbare tijd eigenlijk alleen nog maar besteden aan zijn kinderen en kleinkinderen. De 8 maanden die hij in Leeuwarden heeft vastgezeten hebben duidelijk grote impact op de Emmenaar gehad.

Captain van No Surrender

Henk Kuipers is in 2014 overgestapt van Motorclub Satudarah naar No Surrender. In de jaren daarna heeft Henk Kuipers geprobeerd om het imago van de No Surrender te verbeteren en motorclubs in het algemeen in een beter daglicht te krijgen. Echter werd de president van de motorclub al jaren door de overheid tegengewerkt. Dit met een averechts effect voor de plannen van de president. Uiteindelijk heeft justitie Henk toch achter tralies weten te krijgen en geeft hij nu aan geheel uit de motorwereld te stappen.

0 comments… add one

Leave a Comment